Origen Gourmets a la fira Ve de gust

Origen Gourmets a la fira Ve de gust

ORIGEN GOURMETS & LA VITI AGROBOTIGA PRESENTS A LA FIRA Ve de Gust DE SANT CUGAT DEL VALLES

 

Divendres donarà inici l’espai de confluència i vivència de l’enogastronomia de Sant Cugat, on restauradors, cuiners, pastissers, mestres xocolaters, cellers i comerços del sector visualitzaran el seu talent.

A partir de divendres 31 de març i durant el cap de setmana de l’1 i 2 d’abril ens trobareu conjuntament amb l’emblemàtica agrobotiga La Viti a la mostra de vins i caves que es durà a terme a l’espai del Celler Modernista.

Podreu degustar vins i caves de DO catalanes amb una mostra de xarcuteria i formatgeria, xerrades i tastets. Amb presència de productors i vinaters de la ciutat italiana agermanada d’Alba.

Un total de cinc espais al centre neuràlgic de la ciutat acolliran totes les activitats d’aquesta Mostra: degustació, venda de productes, tastets, xerrades i un espai central de showcooking.

 

A més a més de 50 restaurants oferiran del 27 de març al 2 d’abril el Menú que, sota el lema La millor cuina al millor preu, englobarà els seus plats més representatius a un preu tancat, diferent segons l’establiment.

 

HORARI

  • 31 de març – de 19 a 23 h
  • 1 d’abril – de 12 a 23 h
  • 2 d’abril – de 12 a 22 h

 

Podeu consultar el programa d’activitats al lloc web de Ve de gust